Първоначално публикувано от kolchev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
смяна на таван
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от kolchev Покажи съобщениеА плата към кората
Comment
-
Първоначално публикувано от patrona Покажи съобщениеЧе незнам как да кача снимки щи покажа да видиш как изглежда претапициран за да се увериш че може.Ако искаш даи Skype и ще ти пратя да видиш.
после само копираш линка в мнението си. Лесно е и става бързо.
Comment
-
Comment
-
Ейй имало и сръчни хора значи
За тази операция взимат над 100 лева по-принцип
Comment
-
Днес свалих тавана. Еби му лайката и зор.То ламарината се окривява,то кората щеше да се счупи какво ли не беше. Обаче успях без лоши последствия. Задължително трябват поне двама човека. Утре почвам да лепя само се упасявам някаде да не го натисна повече и да премине лепилото от другата страна.Мисля да сложа между плата и кората един лист тънка подложка като дунапренена. Използват се под ламинирания паркет като подложка и изолация.Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
LANCIA DEDRA 2.0Turbo 165HP
Alfa 75 2.0 EX
Comment
-
Поздравления.Голямо рязане е паднало сигурно а?Ти хубаво искаш да сложиш дунапрен ама неможеш го залепи към плата.За тавана ще залепне ама за плата щи е трудно.И аз мислех така да правя ама се отказах щото ще има да изкача лепилото.Трябва да мажеш 2-а пъти.Става по трудно.Но като си решил се пробвай.УсПеХ!!!
Comment
-
Малко осрах нещата, не ми се получи добре. Много се намачка плата по ъглите, абе не ми хареса какво се получи. Мисля в понеделник да го давам на майстор тапицер да го прави.Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
Alfa 75 2.0 EX
Comment
-
То се почва от средата.Първо мажиш средата(до където е гладък тавана без чупки) да залепне яко и го оставяш да исъхне.На следващия ден почваш от залепеното към краищата за да може да се опъва и да прилепне яко.
Comment
-
Започнах отново и се получи. Залепих гладката част и стана добре. Утре продължавам със чупките и усещам че ше имам ядове така като поразгледах как точно ще се получи. Но смятам че ще се справя.Дали ще се наложи на места в ъглите да режа и да подлепвам плата един към друг.Alfa 156 1,9 JTDsigpicAlfa 146 1,3 BOXER
Alfa 75 2.0 EX
Comment
-
Няма да режеш нищо бе човек.Мажеш с лепилото но дане са много големи участаците,натискаш плата и ако стане гънка опъваш плата и минаваш с парцала.Трябва да натискаш с парцал не с гола ръка.Ако стане по голяма гънка и не се изправи-разлепяш плата и пак налагаш.То лепилото не фаща бързо.А самите краища(1см от края) ги остави за когато поисъхне и след това го забръщай(като исъхне по добре)за да не се разлепи.
Comment
Comment